Ubytování Rodný dům J. G. Mendela [ Ubytovna nebo jiné ubytování ]

Ubytování Rodný dům J. G. Mendela
Ubytovna - spací pódim - (část C) - Cyklisté vítáni

Popis objektu:

Rodný dům J. G. Mendela vám po rozsáhlé rekonstrukci nabízí možnost ubytování i návštěvy muzea J. G. Mendela v jednom objektu. Ubytovací kapacita  45 míst: 2x 1-lůžkový pokoj, 2x 2-lůžkový pokoj, 1x 12- lůžkový pokoj (palandy), 1x 16- lůžkový pokoj (palandy), spací pódium (vlastní spacák). V jednotlivých ubytovacích částech jsou společná sociální zařízení. Cena : od 120 Kč do 250Kč (v zimě příplatek na topení). Je možné využít přednáškovou místnost a sál pro konání společenských akcí. Parkovat lze na dvou malých přilehlých parkovištích. Celý objekt je vhodný pro kratší i delší pobyty, soustředění, školení a různé semináře. Objekt je zařazen v síti Cyklisté vítáni. 

Stravování:


V Rodném domě JGM se nachází dobře vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnka, rychlovarná konvice, elektrický vařič, nádobí) pro možnost vlastního stravování. V těsné blízkosti Rodného domu stojí Hospůdka u Mendela a v jejím objektu umístěná malá prodejna potravin, které nabízejí základní občerstvení pro návštěvníky této lokality. Stravování v restauraci je možné  v : Pohostinství Jana Fárka v Emauzích (Vražné-Emauzy 214, tel: +420 737 039 764); ve Vražném v Pohostinství U hřiště (Vražné č.p. 50, tel. +420 734 494 064), i v nedalekých Odrách (www.odry.cz).


Popis okolí:

Rodný dům J. G. Mendela se nachází v klidné lokalitě obce Hynčice. Obec leží v západní části okresu Nový Jičín, historicky označované jako Moravské Kravařsko, v Poodří. Okolí nabízí spoustu možností pro strávení jak klidného, tak aktivního odpočinku. Najdete zde zámky, muzea, hrad, jeskyně, bazény i aquacentrum, lanové centrum, lyžařský areál, bobovou dráhu i několik hezkých cyklistických tras, především č. 503 a Okruh Kravařsko. Okolní lesy jsou vhodné k houbaření.

Tipy na výlet:

Městská památková zóna Odry (www.odry.cz), město Nový Jičín (www.novy-jicin.cz), město Fulnek (www.fulnek.cz), město Hranice s aquaparkem a nejhlubší propastí v ČR;  naučné stezky Poodří - Stříbrný chodník, Kotvice a zámecká naučná stazka v Bartošovicích; Oderské rybníky; Oderské vrchy; Heipark Tošovice - lyžařský areál, snowpark, bobová dráha, lanové centum, skluzavky (www.heipark.cz), poutní místo Skála Panny Marie Spálov - Klokočůvek, muzeum Moravských bratří v Suchdolu nad Odrou (www.moravian.cz), zámek Kunín (www.zamek.kunin.cz), hrad Starý Jičín (www.hradstaryjicin.cz), vodní mlýn Weselsky v Loučkách, lázně Teplice nad Bečvou (www.lntb.cz), Zbrašovské aragonitové jeskyně v Teplicích n/B (www.caves.cz), výhled z Veselského kopce a mnoho dalších zajímavostí.


Kontakt pro ubytování:


556 730 105; 603 243 840; 775 681 490
mendel@vrazne.cz
 ; obec@vrazne.cz

ZIMNÍ orientační cena vícelůžkový pokoj 200 příplatek za topení na noc a pokoj!ZIMNÍ orientační cena dvoulůžkový pokoj 220 příplatek za topení na noc a pokoj !ZIMNÍ orientační cena lůžko/noc 250 příplatek za topení na noc a pokoj !kapacita lůžek objektu 45 jednolůžkové pokoje 2 dvoulůžkové pokoje 2 vícelůžkové pokoje 3 12, 16, spací pódium pro 11 os. (spacák s sebou nebo možno zapůjčit)parkoviště ANO 8 z přední strany, 4 ze zadní stranyklidná poloha ANO pokoj bez soc. zařízení ANO umyvadlo na pokoji ANO přístup na internet ANO kuchyňka k dispozici ANO v jednotlivých budováchkonferenční místnost ANO nekuřácké zařízení ANO cyklo ANO cyklisté vítáni ANO uzamykatelný objekt pro kola ANO LETNÍ orientační cena lůžko/noc 250 LETNÍ orientační cena dvoulůžkový pokoj 220 LETNÍ orientační cena vícelůžkový pokoj 200 (pódium pro 11 osob: 120 Kč/os.)(Další informace)
Ubytování Rodný dům J. G. Mendela
Dvoulůžkový pokoj - (část B)

FOTOGALERIE

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

Typ záznamu: Ubytovna nebo jiné ubytování
AKTUALIZACE: Vladimír Nippert (Obecní úřad Vrážné) org. 56, 29.03.2010 v 20:23 hodin