Spálovský mlýn - rekreační areál v přírodě [ Rekreační areál nebo středisko ]

Spálovský mlýn - Letní tábor (a.s. Optimit Odry)
chatky
Areál Spálovský mlýn je umístěn v nádherném prostředí Oderských vrchů, přímo u řeky Odry. Toto místo již více než 50 let poskytuje zázemí pro organizaci letních táborů a jiné druhy skupinové rekreace.

Několika dekádami ověřený areál má od roku 2017 nového majitele, který se zhurta pustil do rekonstrukce a rozvoje legendárního střediska Spálovský mlýn.

Areál v současné době disponuje celkovou kapacitou 120 lůžek (80 lůžek v čtyřlůžkových turistických vytápěných chatkách, 40 lůžek v dalších budovách). Stravování je zajištěno v jídelně s vlastní kuchyní s kapacitou 170 míst. K využití je velké travnaté hřiště i tábořiště, a to vše na vlastním pozemku o rozloze 30 tis. m2.

Okolí rekreačního areálu Spálovský mlýn je klidné a nabízí různé turisticky zajímavé cíle jak pro pěší, tak i cykloturistiku. V nejbližším okolí se nachází poutní místo Panna Maria ve skále (Mariastein), vrásový soubor v Klokočůvku, přírodní památka Na Čermence nebo třeba nejmenší větrný mlýn v ČR ve Spálově. Z širšího okolí je to pak zřícenina hradu Vikštejn, CHKO Poodří, vodní přehrada Kružberk, zámek v Hradci nad Moravicí nebo třeba Zbrašovské aragonitové jeskyně v Teplicích nad Bečvou.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Spálovský mlýn s.r.o.
Spálov 123
732 37 Spálov
Česko (CZ)
tel: (+420) 777 666 430
Spálovský mlýn - Letní tábor (a.s. Optimit Odry)
hlavní budova

FOTOGALERIE

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://www.spalovskymlyn.cz

Typ záznamu: Rekreační areál nebo středisko
AKTUALIZACE: správce systému (infosystem.cz) org. 56, 08.01.2018 v 10:23 hodin