Luxusní horká čokoládová masáž

Horká čokoládová masáž je ve většině luxusních relaxačních center perlou mezi masážemi a zkrášlujícími procedurami. Čokoládová procedura je výborná na vyhlazení a zkrášlení pokožky, omezení celulitidy, získání dobré nálady, uvolnění ztuhlých svalů a ...
Čokoláda obsahuje mnoho užitečných prvků pro lidský organismus. Výjimečnost čokolády byla známa již před více jak 2 000 lety. Již tehdy se vědělo že dodává tělu pocit dobré nálady a výrazně omlazuje pokožku.

Kakao zabraňuje v těle pronikání volných radikálů. Theobromin obsažený v kakau působí podobně jako kofein, ale ne tak silně, působí na cévní zakončení v kůži a aktivuje látkovou výměnu. Je harmonizující a jemně stimulující. Čokoláda dokáže uvolňovat endorfíny a serotonin, zdroje štěstí. Díky čokoládové masáži či zábalu, tělo přes pokožku vstřebává vitaminy, aminokyseliny, minerály, antioxydanty v ní obsažené. Má příznivý vliv na detoxikaci, odplavení nežádoucích a toxických látek.

Horká čokoládová masáž je ve většině luxusních relaxačních center perlou mezi masážemi a zkrášlujícími procedurami. Čokoládová procedura je výborná na vyhlazení a zkrášlení pokožky, omezení celulitidy, získání dobré nálady. Horká čokoláda uvolnění ztuhlé svaly a odplaví z nich toxické látky.

Po takovéto exotické masáži se člověk cítí svěže a uvolněně. Čokoláda zajistí skvělý vzhled a péči o pokožku, pokožka bude svěží a krásná, svaly uvolněné a odpočaté. Vaše tělo bude vonět po čokoládě, což mu dá neodolatelnou přitažlivost a půvab.

Čokádová masáž bude patřit k Vašim nejvoňavějším a nejpříjemnějším zážitkům ...

CENÍK MASÁŽÍ

Rozdělení masáží Poznámka Ovlivňuje Doteky na tělo Trvání v hod. Cenový rozsah
LUXUSNÍ HORKÁ ČOKOLÁDOVÁ detoxikační
relaxační
kosmetické
velmi kvalitní čokoláda
tělo
mysl
ducha
hladivé
hřejivé
1 hodina 500,-Kč

Jsme plátci DPH. Koncové ceny ceníku jsou uvedeny s DPH v následujících sazbách:
- masáže a další služby 19% DPH.